SON EKLENENLER
- 'Fehmi Tosun'u hatırla'
- Bahçeli de tehlikeli sulara daldı!
- 'Vatandaş Türkçe konuş' günleri...
- Jitem Yargılanıyor
- Devlet Halk İlişkileri
- 12 Eylül'ün karanlık dosyaları
- Heron İddiaları
- Türk Yunan dostluğu sahaya indi
- Yeni Mübarek Kim Olacak?
- Krizin faturası yoksullara
- ‘Fethullahçılık tehlikesi’ ve hukuk...
- Rize’deki Felaketin Nedenleri
- Sabır Taşi
- Burası Viyana mı?
- Ayı ve Devler Arasında
ANKET
| ... |
| Yeni Yıl, Yeni Bulgular ve Piyangolarla Derin Umut | Array Yazdır Array |
| Makaleler | |||
| Şevket Çorbacıoğlu tarafından yazıldı | |||
| Çarşamba, 30 Aralık 2009 20:39 | |||
|
Fayda ve umut boyutunda bulguları yok mu / Var! Yetmedi; Ve yeni yıla ’30 milyon TL’lık umutla’ giriyoruz. Ben bugüne dek çevremdeki yoksulun- ki ben de dahilim- bu ve benzeri şans oyunları ile umudunun bittiğini, yani varsıl olduğunu gözlemlemedim. Sanki gizemli bir deren umut oyunu var bu şans oyunlarında… Kim bilir neler hayal etmişti; son Süper Loto’yu oynarken!!?? Nereye gelmektir amacım? Gerçekten piyango bir aptallık vergisi mi? İçinde hile var mı? Sayısal’da kuşku-16/08/2009 “ABD ve Avrupa’da sayısal çekilişlerinde 6 doğruyu aylardır ve yıllarca bulamadıkları görülüyor. Türkiye nüfusunun 3-4 katı oynama potansiyeli var, ya bunlar aptal ya da biz Türkler çok zeki ve şanslı ki her hafta 1-2 kişi bulabiliyor. Bence yüzde yüz Türkler zeki ve uyanık. Ben bu sonuçlardan kuşku duyuyorum. Mutlaka sistemde bir şeyler oluyor. Benim gibi aptallar da her hafta oynayarak bunlara paramızı kaptırıyoruz. Ankara güvenlik güçleri bu işe el atmalı; kazananlara ödenen çek ve nakit meblağın izini sürmeli. Belki bir sonuca ulaşabilir. E.Atlas” Hiç düşündünüz mü; Milli Piyango müfettişi Ahmet Öztürk’ün Genel Müdür İhya Balak’ı neden öldürdüğünü?.... Birileri mi ihya (mutlu) oluyordu çekilişlerde? Bu nedir biliyor musunuz? Bunların gerçekten dini imanı para; yoksulun da umut… http://www.radikal.com.tr/1999/01/03/yorum/yeni.html http://blog.milliyet.com.tr/Super_Loto_da_kazanmanin_sirri/Blog/?BlogNo=165453
|